Sfaturi Medicale
”Fericirea unui copil este o noţiune simplă, cel puţin mult mai simplă de realizat decât fericirea adulţilor. Copilul e fericit dacă este sănătos, dacă îşi are părinţii alături, dacă se joacă cu ei şi vede că e iubit. Cei mici au nevoie de prezenţa fizică şi emoţională a părinţilor. Prezenţa emoţională înseamnă activităţi şi experienţe trăite în comun de părinte şi copil (chiar dacă scurte şi aparent neînsemnate). Părinţii trebuie să animeze timpul petrecut împreună cu copiilor lor, să se plimbe şi să se joace împreună.” Sergiu Toma Dr. psiholog
Această pagină vă va oferi o gamă largă de informații medicale care pot răspunde la numeroasele întrebări pe care le aveți. Nu uitați...primul doctor al copilului e părintele. Deci, responsabilitatea noastră este să învățăm și să ne informăm permanent. Doar așa ne putem proteja copilașii, care-s miracolul vieții noastre. (Mulțumim site-lui http://www.sfatulmedicului.ro pentru informațiile oferite.)
Acest material a fost creat în cadrul proiectului „Centrul comunitar de sănătate mintală pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0-6 ani”. Dați clic pe ”articol” pentru a citi întregul material.
Merele sunt fructe grozave pentru sănătatea oricărei persoane. Cât de des ați auzit că un măr pe zi ține doctorul departe? Dați clic pe ”articol” pentru a citi întregul material.
Obiceiul unei persoane de a-și roade unghiile este un comportament repetitiv din care rezultă distrugerea unghiilor și a pielii din jur. Acest obicei poate ascunde multe afecțiuni...Dați clic pe ”articol” pentru a citi întregul material.
Pentru a avea o alimentație sănătoasă va fi nevoie să faceți schimbări nu doar în modul de a găti, ci și în modul în care faceți cumpărăturile. Dați clic pe ”articol” pentru a citi întregul material.
Urzica a fost folosită de secole pentru tratarea simptomelor alergice și nu numai. Aceasta este utilizată și pentru tratarea anemiei, artritei, reumatismului, etc. Dați clic pe ”articol” pentru a citi întregul material.
Primăvara este sezonul în care majoritatea oamenilor se simt slăbiți și obosiți. Simptomele ca lipsa de energie, ameteala, senzație de rău... Dați clic pe ”articol” pentru a citi întregul material.
Stresul și anxietatea reprezintă un teren propice pentru apariția unui atac de panică, iar în prezent este evident că stresul abundă în viețile noastre și a celor mici. Dați clic pe ”articol” pentru a citi întregul meterial.